Csípős töltött karajszeletek

HOZZÁVALÓK:
4 szeletkaraj csont nélkül
8 dbmackósajt
2 dbhegyes erős apprika
1 szálparasztkolbász
A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
olaj
ELKÉSZÍTÉS: A karajszeleteket szép nagyra kiklopfoljuk, sózzuk.
A kolbászt a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk.

A kiterített hússzeletek egyik oldalára, teszünk, 2-2 cikk sajtot kicsit ellapítjuk, két-három szelet kolbászt és paprikát, majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A betöltött karajszeleteket, a szokásos módon bepanírozzuk. (liszt-tojás- zsemlemorzsa) Ha szétnyílik a töltött hús, hústűvel tűzzük össze panírozás előtt.

Bő olajban, közepes lángon süssük meg a bepanírozott töltött karajszeleket. (magas lángon sütve kívül megsül, belül nem sül át rendesen, erre figyeljünk, hogy csak közepes lángon süssük)

A töltött karajszelet mellé én petrezselymes krumplit készítettem. De bármilyen tetszés szerinti körettel tálalható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!