Roston harcsafilé joghurtos salátával
HOZZÁVALÓK:
4 db | afrikai harcsafilé |
1 db | kígyóuborka |
4 db | tv paprika |
4 db | paradicsom |
2 fej | lilahagyma |
3 dl | joghurt |
1 csokor | snidling |
őrölt fehér bors (ízlés szerint) | |
só | |
olaj (a sütéshez) | |
10 dkg | liszt |
ELKÉSZÍTÉS:
A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk, összekeverjük. A metélőhagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük.
A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig hagyjuk állni, majd lisztbe forgatjuk, és grillen vagy serpenyőben pirosra sütjük.
A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig hagyjuk állni, majd lisztbe forgatjuk, és grillen vagy serpenyőben pirosra sütjük.
A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!