Roston harcsafilé joghurtos salátával

HOZZÁVALÓK:
4 dbafrikai harcsafilé
1 dbkígyóuborka
4 dbtv paprika
4 dbparadicsom
2 fejlilahagyma
3 dljoghurt
1 csokorsnidling
őrölt fehér bors (ízlés szerint)
olaj (a sütéshez)
10 dkgliszt
ELKÉSZÍTÉS: A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk, összekeverjük. A metélőhagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük.

A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig hagyjuk állni, majd lisztbe forgatjuk, és grillen vagy serpenyőben pirosra sütjük.

A harcsát a salátával és a joghurtos öntettel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!